• 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü
  • Haber Başlık : BELEDİYE BAŞKANI FAHRİ SOLAK NE MUTLU Kİ MÜBAREK AYA YENİDEN KAVUŞTUK
  • Haber Konu : BELEDİYE BAŞKANI FAHRİ SOLAK NE MUTLU Kİ MÜBAREK AYA YENİDEN KAVUŞTUK
  • Haber Tarih : 26.05.2017
BELEDİYE BAŞKANI FAHRİ SOLAK NE MUTLU Kİ MÜBAREK AYA YENİDEN KAVUŞTUK Belediye Başkanı Fahri Solak yayınladığı mesajında şunları aktardı.“On bir ayın Sultanı Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu ve hikmetini yaşıyoruz.Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Çünkü kutsal kitabımız Kur"an bu ayda indirilmeye başlanmıştır.Kur”an da bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi yine bu ay içinde kutlanır. Bu nedenle Ramazan ayı, Bizler için en kutsal aydır ve ona 11 ayın sultanı denilmiştir.Ramazan ayı bağışlanmanın, yardımlaşmanın ve ibadetin doruğa çıktığı çok önemli bir aydır. Ramazan ayı varlığımızı anlamak, bağışlanmak, toplumsal değerlerimizi daha da geliştirmek için çok önemlidir. Dolayısıyla bu sayede sosyal bağları yenileme ve kuvvetlendirmesi imkanı oluşmaktadır.Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayınızı kutlar, tüm İslam alemine, Sultanhanlılara hayırlar getirmesini temenni ederim.” Dedi.