• Haber Başlık : SULTANHANI 1. ETAP TOKİ KONUTLARI KURA SONUÇLARI
  • Haber Konu : SULTANHANI 1. ETAP TOKİ KONUTLARI KURA SONUÇLARI
  • Haber Tarih : 27.09.2017
SULTANHANI 1. ETAP TOKİ KONUTLARI KURA SONUÇLARI Sultanhanı 1. Etap TOKİ Konutları için Kura çekim Töreni düzenlendi. Kuraya TOKİ yetkilileri, Sultanhanı ilçe Belediye Başkanı Fahri Solak, Başkan Yardımcısı Hasan Temel, Ak Parti Sultanhanı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk TOKİ Konut Talihlileri ve Vatandaşlar Katıldı. Program ilk olarak Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından Sultanhanı İlçe belediye başkanı Fahri Solak Kısa bir konuşma yaptı. Başkan Solak TOKİ’yi Sultanhanına kazandırmak için büyük çaba harcadıklarını belirterek 'İlk etapta Sultanhanına TOKİ Konutları için Talep toplamada çok güçlükler çektik 6 ay boyunca sadece 40, 50 kişi yazıldı, bizler 3 kez süre uzatımı istediğimizde talep yetersizliği nedeniyle TOKİ Konut yapımından neredeyse vaz geçilecekti, biz vatandaşlarımıza rica minnet yazılmalarını isteyerek sınır olan 100 kontenjanı doldurabildik ve ihalesi yapılıp inşaatını başlandı. Geçtiğimiz aylarda da TOKİ Genel başkanımız Sultanhanına geldi ve inşaat sahasında Sultanhanı Konutlarının örnek bir çalışma olacağını ve her şeyiyle birinci sınıf bir Konut projesi olacağının altını çizdi.