• Haber Başlık : SULTANHANI İLÇE KAYMAKAMI MURAT KARASU YA COŞKULU KARŞILAMA
  • Haber Konu : SULTANHANI İLÇE KAYMAKAMI MURAT KARASU YA COŞKULU KARŞILAMA
  • Haber Tarih : 29.09.2017
SULTANHANI İLÇE KAYMAKAMI MURAT KARASU YA COŞKULU KARŞILAMA Sultanhanı ilçemize Kaymakam olarak atanan Sayın Murat Karasu Göreve başladı. Göreve başlaması nedeniyle Sultanhanı belediyesi önünde Bir karşılama töreni düzenlendi. Törene Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Murat Karasuyu Karşılama Programında Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak Bir konuşma yaptı. Başkan Fahri Solak Yaptığı konuşmada Çok kıymetli Kaymakamımız Murat Karasu Sultanhanına teşrif ettiler. Az önce karşılamada bir vatandaşımız Sayın kaymakamımıza Dedi ki Sayın Kaymakamım Biz size birinci Murat diyoruz dedi. Gerçekten birinci Murat İnşallah Sultanhanımıza İlçemize hayırlı olur. Bilindiği gibi Sultanhanı bu ilçelik özlemini yaklaşık 1953 den buyana hasretini çekiyordu.