• Belediye Başkanımız, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı
  • Haber Başlık : SULTANHANI SPOR YENİ SEZONA MORALLİ BAŞLADI
  • Haber Konu : SULTANHANI SPOR YENİ SEZONA MORALLİ BAŞLADI
  • Haber Tarih : 27.09.2017
SULTANHANI SPOR YENİ SEZONA MORALLİ BAŞLADI Başkan Fahri Solak ise biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren biz gençlerimize çocuklarımıza böyle spor komplekslerini zaten seçim çalışmalarımızda da söz vermiştik. Geçlerimizi bu spor komplekslerine çekerek kötü alışkanlıklardan kurtarmak istiyoruz, gençlerimizi buralara yönlendireceğiz. Yeni sezonun kulüp başkanımıza, Hocamıza ve futbolcularımıza hayırlı uğurlu olsun dedi. Kulüp teknik direktörü Mehmet Tekocak ise yaptığı açıklamada Sultanhanının ilçe olduğunu belirterek ' bende bir Sultanhanlıyım Sultanhanını en iyi şekilde temsil edeceğimize ve centilmence bize yakışan şekilde spor müsabakalarında olacağız diğer takımlarada başarılar diliyorum dedi. Ardından Sultanhanı Spor Konya Havzan spor bir hazırlık maçı yaptı. Centilmence geçen Maçta Sultanhanı Spor Rakibine karşı üstün bir Futbol oynadı. Maçın sonunda Sultanhanı Spor Rakibi Konya Havzan Sporu 4-0 yenerek Moral depoladı.