• Tarihi Sultanhanı Kervansarayı
  • Haber Başlık : VALİ AYKUT PEKMEZ İFTARDA SULTANHANI İLÇESİNİN MİSAFİRİ OLDU
  • Haber Konu : VALİ AYKUT PEKMEZ İFTARDA SULTANHANI İLÇESİNİN MİSAFİRİ OLDU
  • Haber Tarih : 23.05.2018
VALİ AYKUT PEKMEZ İFTARDA SULTANHANI İLÇESİNİN MİSAFİRİ OLDU Aksaray Valisi Aykut Pekmez Her fırsatta İftarın halkın içerisinde yapmaya özen gösteriyor. Halk ile iç içe olmak adına Köy Kasaba ve ilçelerde vatandaşların İftar sinisin e konuk olan Vali Aykut Pekmez bu kez Sultanhanı ilçemizin Misafiri oldu. Aksaray Valisi Aykut Pekmez Her fırsatta İftarın halkın içerisinde yapmaya özen gösteriyor. Halk ile iç içe olmak adına Köy Kasaba ve ilçelerde vatandaşların İftar sinisi ne konuk olan Vali Aykut Pekmez bu kez Sultanhanı ilçemizin Misafiri oldu. Eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte Sultanhanı ilçesini ziyaret eden Vali Aykut Pekmez Fadimana Teyzemizin ve ailesinin İftar misafiri oldu. İftara Sultanhanı Kaymakamı Murat Karasu ve Eşi Yıldız Karasu Hanımefendi Belediye Başkanı Fahri Solak ve Eşi Hatice Solak Hanımefendi ile birlikte Misafirlere eşlik ettiler ve İftarı birlikte yaptılar. İftar Sonrası Vali Aykut Pekmez Sultanhanı Kaymakamı Murat Karasu ve Belediye başkanı Fahri Solak ile birlikte geçtiğimiz haftalarda İbadete açılan Alaaddin Keykubat Caminde Teravih Namazına katıldılar. Teravih Sonrası Sultanhanı ilçe halkı ile bir araya gelerek Ramazan Ayı nın İslam Âlemine ve bütün Aksaraylılara hayırlar getirmesini dileyen Vali Pekmez Vatandaşların Ramazan Ayı nı tebrik etti.