• Haber Başlık : VE İŞTE BEKLENEN HABER GELDİ
  • Haber Konu : VE İŞTE BEKLENEN HABER GELDİ
  • Haber Tarih : 25.08.2017
Sultanhanımız artık resmen ilçe oldu, Az önce yayınlanan Kanun hükmünde Kararname ( KHK ) ile Sultanhanı resmen ilçe yapıldı. Günlerdir bu kararı bekleyen Sultanhanı bu açıklama ile artık resmen ilçe. Sultanhanı İLÇEBelediye Başkanımız Fahri Solak ın Büyük çaba ve gayretleri ile Milletvekillerimiz, Bakanlarımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız Sultanhanını ilçe yaptılar. AKSARAY SULTANHANI İLÇESİ KHK/694 Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile ilçeliğimiz resmen açıklandı. SULTANHANINDA İLÇELİK KUTLAMALARI HEMEN BAŞLADI Resmi açıklama ile Sultanhanı sokaklarında ilçelik kutlamaları başladı Kurbanbayramı arefesinde Sultanhanlılar çifte bayram yaşıyor.